ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, November 27, 2016

28 nap múlva indulunk.

A karácsonyfát, errefelé Hálaadás után díszítjük. Már áll kész. A Hálaadás vacsora olyan pocsékra sikeredett, hogy arról nemhogy fotót nem csináltam, de majd beestem a szék alá tőle. Szar lett no. 2 emberre nem lehet normális töltelékes cuccot csinálni vegetariánusok vagyunk.  Főleg, hogy másnap délután esek be az ajtón. Rendelünk ezután.
Sokáig nem írtam, egyrészt frusztrált voltam/ vagyok. Nem igazán tudom az okát. Illetve tudom, de azt hosszú lenne ecsetelni. Az egész hetem pocsék volt. Többek között, éjszakákat nem alszom, a betegem miatt. Mióta nyakon öntöttem rostos almalével a gépemet, mindent egybe írok. Ragad a billentyűzet.


Géza dolgozó szobája. Lehet róla beszélni, hogy ki a netfüfggő,és a fotón akkor még nem szerepel a 2 laptopja, meg az iPad, amit az ágyba visz magával.  

Szóval, a karácsonyfát 25.- én szedem le, mert utazunk 27.- én. JFK - Peking- Bangkok. Pattayan eltöltünk 1 hónapot, majd Kambodzsa, majd Indonézia, Bali. Aztán, még 1 hónap Pattaya. 3 hónapra utazunk. 3 hét kevés. Dec. 27.- márc.25.- ig. Alig várom már, nem cégnél dolgozom, és nem gond a 3 hónapos szabadság. Amúgy, rengeteg elintézni valóm van még addig. Védőoltások, a fele már megvan. Drogteszt, orvosi vizsgálatok. Biztosítás a jövő évre, minden évben meg kell újítani. Különben, nem kezdhetek azonnal dolgozni, ha megjövök.
 Biztosan jól fogjuk érezni magunkat, annál is inkább, mert ha nyugdíjba megyek, oda szeretnék költözni, vagy legalábbis egyenlőre ez a terv. Az itteni nyugdíjamból, ragyogó életet tudok biztosítani magamnak. Például, ezért is jöttem el Magyarországról, hogy ezeket meg tudjam engedni magamnak.
Különben is, a csavargás az életem!! Otthonról is csavarogtam. Életem 82 óta, kis megszakításokkal külföldön zajlik. IMÁDOM!
Nem hencegés akart lenni, csak meg akartam osztani az örömömet.
Reggel megyek dolgozni.

2 comments:

  1. Irigyellek, mert a télből a nyárba mész, oda, ahol én is szívesen élnék. Vigyázz magadra. Számolj be mindenről. Várom az írásaid.

    ReplyDelete