ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, January 31, 2013

Még egy darabig

nem lesz eredmény felvételi vizsga ügyben, mert 5.- én lesz az utolsó turnus, és csak 3 héttel azután lesz eredmény. Más nincs, várunk.


Más. Közben, természetesen történtek események. Nem akarom hosszúlére ereszteni az előzményeket. Szóval, A computeres mozicsatornám, a NETFLIX meg a Skype nem tudta leszedni a havi előfizetést a kártyámról, mert egyszámomra teljesen idegen oldal, ami játékokat ad el, le akart szedni a bankszámlámról 59.99- et. Erre, én berohantam a bankba, hogy mi a manó van itt már. Soha, semmiféle harci, sem más játékokat nem óhajtok vásárolni, mint ahogy eddig sem tettem. Szétvágták a kártyát, küldtek egy másikat, csakhogy én elfelejtettem az elöbb említett üzemeltetőket értesíteni, és anyámat se, meg a mozit sem tudtam nézni 2 napig, amíg rá nem jöttem, mi van. Elő az új kátyát, és pötyögöm be az új számokat, amikor is, a Skype nem fogadja el. Lementem Gézához, ugyan már segítsen, mi a manó van itt. Gejza természetesen hamar rájött. Mondom neki , köszönöm már értem, nincs több segítségre szükségem. Erre Géza, jelentőségteljesen rámnéz, és azt mondja, dehogy nincs. Neked, nagy szükséged van rám!
Ejha! Ebből számomra egészen egyértelművé vált, hogy neki nagyobb szüksége van rám, mint fordítva. Aztán meg azon kezdtem gondolkozni, hogy vajon milyen pasira vágyom úgy igazán? Arra a következtetésre jutottam, hogy semmilyenre. Nem kell sem örök vicces, sem okoskodó, sem lepedőakrobata, sem házias, se a nyakamon ülő, se, se, se. Egyenlőre így jó, ahogy van.
Nem került szóba többször az öregek otthona, ha tényleg ez a szándéka, akkor nincs tovább, és kész!
Amúgy, a munkahelyemen mintha mindenki megőrült volna. A betegek, már aki észnél van, tiszta hiszti. Ami azonban még rosszabb, a családtagok egy bizonyos betegnél. Bejönnek 1oo- an, ott röhögnek egész délután, aztán szemét, csirkecsontok ledobálva, székhegyek. Ezeket a székeket, más szobákból gyüjtötték össze, majd szépen felállnak, és a csatateret otthagyják. Végtelen útálatos mindegyik, a beteg meg nehezen kezelhető, depressziós, és szintén útálatos. Nem tudom, hogy én milyen lennék az ő helyében. A legszörnyűbb állapotban van, a jelenlegi betegeim közül. Egyet biztosan tudok, hogy így én nem szeretnék élni. Ép elmével, de rothadó testtel.
Van egy másik betegünk, illetve volt. Nyáron távozott haza, nagyon jó állapotban. 1 hete visszakerült, és tegnap meg is halt. 2 évvel idősebb nálam, teljes alkoholista. Nő. Amolyan igazi mintapéldány, felduzzadt arc,vörös orr, pók has, vékony végtagok. Teljes delíriumban került vissza, alig ismertem meg, csak a neve árulta el. Nem volt magánál, és egy korty alkoholt sem kapott. Ezért halt meg szerintem, és mások szerint is. Az alkoholista hirtelen alkoholmegvonása, szörnyű következményekkel jár.
Érdekes, ez volt az első halott 2 hónapja senki nem halt meg. Holott, ez nálunk mindennapos. Az intézmény neve, Rehabilitációs Intézet. Jó mi?

3 comments:

  1. Végre írtál, nagyon várom mindíg!
    A

    ReplyDelete
  2. Szia Lily,
    Már úgy vártam, én is, hogy gyere, bár én azt hittem, hogy az eredménnyel jössz! No jó, ha nem hát nem! :-) Maradok drukk üzemmódban!
    Szilvia

    ReplyDelete
  3. Köszi szépen, én is drukkolok magamnak! :)

    ReplyDelete