ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, September 24, 2012

Egy komment és más

Tudom ki vagy. Igaz, gondolkoznom kellett rajta. Azt hiszem, hogy soproni vagy, sőt biztos vagyok benne. Köszönöm, az elismerő szavakat, de nem hiszem, hogy különbb lennék bárkinél is. Mindenki jó valamiben, és mindenkinek vannak hibái. Lehet, hogy jó húsleveseket tudok főzni, de pl. rettenetesen "jól" rá tudok mozdulni az életem partnereinek a kiválasztására. Erről ennyit.
Már elöbb akartam írni, de nem volt netem, ill. nem volt jó az internet a házban. Amerikában, a XXI. sz.- ban, a net szolgáltatók, nem állnak a helyzet magaslatán. A mienk, adott esetben a Vereizon. A router, nem adja a jeleket rendesen, így majdnem kizárólag az ágyban tudok beszélni az anyámmal. A router közelében, jól működik a laptop. De, így akár bedugós is lehetne. 2 napig, egyáltalán nem volt internetem. Eszembe is jutott, hoy nagyon rá vagyunk kattanva az internetre. De könyörgöm, mit csináljak?? A könyveket manapság nem papírból veszem, hanem e- könyv formájában, Tv- t nem nézek, nincs is időm rá, ill. esténként, ritkán vagyok itthon. 3-11- ig dolgozom. A nappaliban, egy bazi nagy plazma, de senki nem nézi, csak az apósom ebéd közben. A telefont is a neten keresztül használom. Filmeket, a neten nézem. Ez van.
Más. Szent a béke, mert semmiféle vitába nem bocsátkozom. Mindenben igaza van, és ha nincs is igaza, akkor is bólogatok. Aztán, meg azt csinálok, amit én akarok. Jobban mondva, ameddig a takaróm ér!

12 comments:

  1. Van jó. A big ass plazma TV otthon, internet az ágyban. Jó életet. A világ legtöbb nem is a biztonságos ivóvíz. És miért gondolja bárki is érdekel, hogy mi történik az életedben, nap mint nap. Ön egy értelmetlen, nyomorult, sekély tinédzser, aki sugározni az egész világon a napi történeteket. Hogy érzed méltó. Kap egy életet.

    ReplyDelete
  2. Szia Lily!
    Wow, micsoda hozzászólást kaptál!Hmm és teljes illegalitásba vonult versenyzőtől! "Imádom" az ilyen típusú embereket, akiknek van véleményük, de merszük nincs hozzá az arcukat adni!
    No mindegy! Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagy! (a lehetőségekhez képest)
    További szép hetet!
    Szilvia

    ReplyDelete
  3. Ez mi? Egyáltalán, magyar nyelven van??

    ReplyDelete
  4. Valóban, de ha odaírja hogy Zoli, vagy Éva, akkor sem mond semmit.

    ReplyDelete
  5. Szerintem "gugli" fordító, vagy egyéb más számítógépes fordítással készült.
    És igen, ha csak legalább odabökött volna valami nevet már jobban nézne ki, és mégis anonim maradt volna.
    De nem vagyunk egyformák, és ez így jó!
    Szilvia

    ReplyDelete
  6. Az ugye feltűnt, hogy tinédzser vagy?:)))
    Örülök, hogy újra itt vagy.

    ReplyDelete
  7. Nagyon gyanús nekem ez a komment, szerintem ez egy ismerős jóakaród,azért nem vállalja a nevét. Ha ismeretlen lenne, odaírta volna.Nagy az Isten állatkertje.

    ReplyDelete
  8. Drága Jega, én már semmin nem csodálkozom!! :D

    ReplyDelete
  9. Itt mindig történik valami :)

    Képzelem, ahogy a bejegyzéseidet átfordíttatja angolra, hogy megértse, aztán a hozzászólását meg visszafordíttatja magyarra.
    Ennyit küzdeni, hogy fröcsöghessen..
    Elképesztő! De ennél nagyobb bajod ne legyen!

    Eliana

    ReplyDelete