ameriaki vonatkozású bejegyzések

Tuesday, September 25, 2012

A komment, és a nem megbízható ivóvíz

nálam nem vágja ki a biztosítékot. Régebben sokak pocskondiáztak, és felbosszantott. Töröltem a kommenteket. Aztán már nem bosszantott fel, de töröltem a kommenteket. Ezt már nem is törlöm. Jót kacagtam rajta! Főleg a "tinédzseren". Őszintén szólva, nem kötelező olvasni a blogomat! Elég rámenni azokra az oldalakra, ahol tényleg híres, és hozzáteszem értékes emberek posztolgatnak, vagy elolvasni egy-egy cikket. A végén olyan pocskondiázó kommentek vannak, hogy ihaj! Egyébként is jellemző a magyarokra, hogy pocskondiáznak mindenkit. Engem, még viszonylag kevesen támadtak. De, például az Iwiw- ről töröltem magam. Rengeteg fotót tettem ki, főleg a családomnak. Mostanában, a fotókkal is csínján bánok, mert 2oo8- ban valaki halottnak nyilvánított. Ezt, csak most hozta tudomásomra egy másik valaki, aki megtalált. Nem bosszankodom rajta, mert nem érdekel. A Facebookon, csak a visszaigazolt barátok tudnak infóhoz jutni. Azért megsúgom, hogy hathatós kutatás után, még a pontos címemhez, telefonszámomhoz is hozzá lehet jutni. Valljuk be, elég ilyesztő. Sőt, a nővérem mesélte, hogy a google térképen, nem csak a ház, a környék, de még az utak állapota is jól látható. A kommentelő leírta a véleményét, oszt annyi. Azt senki nem látja, hogy nagyon nehéz munkát végzek, hogy teljesen önellátó vagyok, és élek egy nagyon szar házasságban. Ha, valaki nem elégedett a saját életével, frusztrált, és mindennek a tetejébe még ostoba is, akkor pocskondiáz másokat. Lehetőleg, arc nélkül. Ám, meglehet hogy a 3. világ nehéz helyzetéről kellene írnom. Csakhogy, nekem arra rálátásom nincs, csak annyit tudok róla, amennyit olvasok. Amúgy, én 2 szervezetet támogatok az adómból. Az egyik a Peta a másik a Smile Train Gondolom a kedves kommentelő támogatja a nehéz helyzetben lévőket.
Más. Tegnap, mielött elaludtam, eszembe jutott a húsleves. Semmiféle húsételt nem tudok főzni, mert nem lehet!! Még akkor sem, ha eltüntetem, mert megérzi a szagát a kedves férj. Helyesebben, a számomra illatát, neki a bűzt.

6 comments:

  1. Szia Lily, remélem jól vagy. Amúgy meg mi megbízható ezen a világon? Nyakig ülünk a GMO problémákban, talán lesz valami haszna is a munkánknak.
    Nem elég, hogy két allergiám van, csomót tapintottam a mellemben. Már csak ez hiányzott, az anyám sem merem felhívni. Ne haragudj, hogy ide írtam le. Úgy szép az élet, ha zajlik.

    K.Ny.

    ReplyDelete
  2. Ez így elsőre elég rémesen hangzik!! A kását azért nem eszik olyan forrón, mint ahogy főzik. Nekem is volt mindenféle bajom már, de mindíg nagyobb volt az ijedtség, mint a tényleges baj. Főleg mindíg akkor, amikor elmentem orvoshoz.

    ReplyDelete
  3. Hála Istennek nincs komoly bajom, voltam orvosnál. A GMO viszont továbbra is probléma,de nem adjuk fel.
    K.Ny.

    ReplyDelete
  4. Képzeljétek, a Cserpes cég nem vállalja, hogy a termékei GMO mentesek. Minden napra jut egy meglepi. Sokan csak ezeket a termékeket vették a gyerekeiknek.

    K.NY.

    ReplyDelete
  5. Én szoktam kételkedni benne, hogy valóban GMO mentesek- e azok, amire ráírják.

    ReplyDelete
  6. Végre megjelent egy tájékoztató GMO témában, le lehet tölteni.Mindig lehet jobban és mégjobban, de nagy eredmény, hogy ez összejött.

    http://a.gmokisokos.hu/THoxFG

    K.Ny.

    ReplyDelete