ameriaki vonatkozású bejegyzések

Sunday, April 10, 2011

Megint New York City

Itt vagyok ragyogok, egy ideje újra, de irni nincs időm. Már úgy értem New Yorkban. Egy szobát bérelek, és nagyon jó fejekkel lakom együtt. Csütörtökön, hazamegyek. A múltkor, kocsival jöttem, és az egyik ismerősöm, Conney Islandon lakik, oda vittem haza. Talán Subway- al hamarabb hazaért volna, de beszélgettünk útközben.
Visszafelé, Borough Parkon, az "állatkerten" (haszid zsidók lakta környék) jöttem visszafelé, és megálltam a háznál, ahol egykor, csak rövid ideig laktam. Pontosan 5 évvel ezelött. Kiváncsi voltam, milyen érzéseket vált ki belőlem.
Meg kell mondjam, nem jókat!! Nagyon keserü lett a szám íze. Nem is értem magam, hogy tudtam elviselni!!
Úgy, az egészet, cakli - pakk!!
Olyan gyorsan túntem el, mint a kámfor!! Köd elöttem, köd mögöttem!!
Amúgy, inkább busszal közlekedem, mert a kocsikat szeretik törni errefelé, és itt nem olyan fontos az autó. A Greyhound busszal kényelmesen hazamegyek, 2 óra alatt, és a férjem vár!! Néha el- el szívok egy szál cigit, de nem nagyon hiányzik az sem.
Amúgy jól vagyok nagyon. Majd részletesen beszámolok, mik történnek velem.
Sok- sok jó dolog!!

4 comments:

  1. Kedves Lily a te esetedre igaz az a mondás, hogy nyugtával dicsérd a napot. Az összecsiszolódás és a te átalakulásod idején nem hittem ebben a házasságban.Kíváncsi lennék, mi volt az az első momentum, amikor rájöttél, hogy nem ellenedre, hanem érted olyan a férjed, amilyennek leírtad. Az én házasságom rossz, mi csak úgy elélünk egymás mellett, és ezt a gyávaságomnak köszönhetem, de ma már, 64 évesen nem rúgok fel egy 32 éves szar házasságot sem. Bár mindennap megfordul a fejemben.

    ReplyDelete
  2. Nahát Jega! Én sem hittem benne, hogy egy ilyen csodás- flúgos pasi lesz a férjem!! Nemrég rádöbbentem, hogy szerelmes vagyok a férjembe, és örömömet lelem benne, ha ránézek!
    Persze, bolhából szeret elefántot csinálni, de kinek nincsenek hibái??? De, a legjobb az egészben, hogy büszke rám, és én is büszke vagyok rá!! :)))
    Valaki kérdezte a multkor, hogy boldog vagyok- e?? Nem igazán tudtam rá választ adni. De, most azt gondolom, hogy igen, valahogy igy nézhet ki a boldogság! És nem utolsó sorban, elégedett vagyok, magammal is meg mindennel körülöttem, és már megérdemlem. Megdolgoztam érte!!

    ReplyDelete
  3. jó olvasni Téged! Örülök, h újra itt vagy! Írhatnál egy picit gyakrabban is! :)

    ReplyDelete
  4. Drága Itality!
    Igérem, hogy keritek időt, a dolgok bővebb kifejtésére. :)))

    ReplyDelete