ameriaki vonatkozású bejegyzések

Monday, June 21, 2010

Juhhééé!

A lányom, leérettségizett, a legrosszabb jegye 4- es lett, abból is csak 1 van. Azt hiszem, Judaisztikából. Most, Barcelónába megy, a barátaihoz, ott kb. 1 hónapot lesz. Aztán megy tovább a Kanárira. Vagy az apjánál lesz, vagy, a barátnőjénél. Hála istennek, nyelvi nehézségei nincsenek, és ő is utazós. A spanyol állampolgárságát is el akarja intézni, mivel ott született, van rá lehetősége. Az osztrákról meg lemond.
Más. Szombaton, takaritottunk a garázsban. Találtam, egy "vadonatúj" lap topot, nem lehet 2 évesnél öregebb. Vista, igaz a sima Windowst, jobban szeretem, de sebaj. Behoztam, bekapcsoltam, és láss csodát, kiválóan működik. M., ammiatt dobta ki, mert a képernyő kerete, eltörött. Délután, vettem, pillanatragasztót, és megragasztottam, most is arról írok, bizony ékezettel. Mert szigorúan követve az utasitást, szépen a magyar billentyűzetet, rátettem, persze, M. segitségével! Akkora képernyője van, hogy csuda! Isteni! Végre nem kell kinlódnom a kis géppel. Nagyon elfárad a szemem tőle!
Megosztom veletek is az oldalt. Ennek a segitségével, lehet angol is a billentyűzet, meg magyar is!
http://www.hungarianassociation.com/HowtotypeinHungarianusingWindow95throughWindows7.htm

Szóval, most nagyon jól látok mindent 3- szor akkora a képernyő, mint a másik kis gépemen.
Milyen jó takaritani néha kincseket lehet találni. Azt mondja, csak azért nem lett a kukába dobva, mert nem szabad. Hahahahaha, hahahaha, de jó! Most, van egy új gépem! Legalábbis, nekem az!

2 comments:

  1. Gratulálok a lányodhoz Lily. Nagyon önálló , anyja lánya. Aki mer az nyer, változatos szép élete lesz azt már előre látom, bár lehet, hogy küzdelmes, de semmit nem adnak ingyen.

    ReplyDelete
  2. Gratulálok a lányodnak, lányodhoz!! :-))
    Pihenés után pedig jöhet a 'nagybetűs élet', élesben. :-))
    Neked is stresszmentes napokat kívánok!! :-))

    ReplyDelete