ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, August 27, 2009

Penis sinister infortunatus

Hivatlan ihletesere, de megiscsak jobban hangzik, mint a szerencsetlen balfasz.
Pedig, nekem ma ilyen napom van. At akarom irni az oneletrajzomat, mert kozben eszembe jutott, hogy nem kivancsiak az utolso 20 evre , hanem eleg csak az utobbi 10 ev. Roviditek, igy attekinthetobb is lesz. Nem ernek ezek ra, hosszu oneletrajzokat olvasgatni, meg akkor sem, ha tenyszeru az egesz. Azutan, azt az idiota motivacios levelet is at akarom irni, tenyszerubbre, kisse kevesbbe kovetve, az ajanlott peldat. Utalom, amikor oncsokolgatast kell irni bele, mint pl. - Ugy erzem, hogy velem jol jarnak!- vagy ezt nem is irtam- Melto tagja leszek a csapatuknak, ragyogo munkaero vagyok! - hahaha. Szoval, ha en, munkaado vagyok, es ilyen fas**gokat olvasok, hat nem tudom, inkabb tartozkodnek a jelentkezotol.

5 comments:

 1. Örülök, hogy megihlettelek :) Végülis igazad van, a félix az boldogat is jelent, de így is fordíthatjuk: boldogtalan balfasz. :) Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni önéletrajz ügyben. Milyen típusút írsz? Átküldjem mintának az enyémet? Szép estét!:)

  ReplyDelete
 2. Soha nem vagy annyira kozel a TOKELETEShez, mint a munkainterjudon, vagy az oneletrajzodban.
  Vicces lehetett a mutatvanyod a vodorrel:)

  ReplyDelete
 3. Nemetul irtam, es egy nemet oneletrajziro oldalrol lestem le. Koszi :)))

  ReplyDelete
 4. A motivációs levelet én is gyűlölöm. Szerintem egy baromság. Ha én interjúztattam, soha nem olvastam el. Mi más motivációja lenne az embernek a pályázásra, ha nem az, hogy megkapja az állást.
  A vödrös történet szép lehetett....
  Még soha nem volt akváriumom, úgyhogy bocs, ha buta a kérdés, de nem lehetett volna csak úgy beleönteni?

  ReplyDelete
 5. Draga Pumicica!
  Nem lehet belezuditani az akvariumba a vizet, mert akkor felkavarodik, es megzavarja a mar kialakult flora- fauna egyensulyt. :))

  ReplyDelete