ameriaki vonatkozású bejegyzések

Thursday, November 28, 2013

Thanksgiving 2.

Na, azért lett vacsora. Nem mentünk Baltimoreba. Úgy döntöttem, hogy lemegyek, amikor megjön, és nekiszegezem a kérdést, hogy akkor most mi legyen?? Erre ő, hogy elmegyünk ebédelni a Hibachi büfébe. Ez, egy önkiszolgáló büfé, igaz, hogy szeretem, de mégsem Thanksgivingkor. Ez, kb. olyan, mint amikor szenteste a hajléktalanok, akiknek nincs konyhájuk, se ételük, elmegyünk enni.
No, neeee..... Mondom neki, megnézem a neten, hogy nyitva vannak- e? Volt egy sanda gyanum, hogy Wilmingtonban is, csak egyetlen hely van nyitva, magányos farkasoknak, akiknek nincs családjuk. Nem, nincsenek nyitva. Hamar felhívta a hentest, ahol kukoricás csirkét lehet kapni, és közölték, hogy éppen 5 perc múlva zárnak. Mondom, hogy várjanak meg, és mint az őrült, elrohantam. Thanksgiving az olyan, mint nálunk dec. 24. este. Semmi nincs nyitva.
Így esett, hogy lett bőséges vacsora, mert a húson kívül, az árúházban mindent be lehet szerezni.
Azért esett a csirkére a választás, mert útáljuk a pulykát, mindenki. Én, libát szerettem volna, de azt meg a papa, és Géza is útálja. Így, maradt a csirke. Após boldog, Géza boldog. Hangulat normalizálódott. khmm....













2 comments:

  1. Jól néz ki! az ott krumpli valamivel bevonva? Gézád eszik már húst?

    ReplyDelete
  2. Nem Betond, nincs bevonva, ez alapból vörös, és vajjal, meg olivával lett kenegetve. Géza, evett tegnap egy kevéske húst.

    ReplyDelete